LEGO Harry Potter 5-7 Video Oyunundan Yeni Poster

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: LEGO Harry Potter 5-7 Video Oyunundan Yeni Poster  (Okunma Sayısı 1721 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
minerva*
Özge Yardımsever
Site Sahibi
*

Kazan Pastası Puanı +137/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

trajikomik hayat aldın bizi bizden!

« : Eylül 06, 2011, 07:10:47 ÖS »

Warner Bros Interactive yakında çıkacak olan LEGO Harry Potter Years 5-7 video oyunundan yeni görüntü yayınladı. Harry, Ron ve Hermione alevler içindeki Hogwarts'ın önünde görülüyorlar.

Ayrıca oyunun kutu tasarımının da yüksek çözünürlüklü bir versiyonu yayınlandı. Üçlüyle birlikte, Ron'un bacağına sarılmış Lavender'ı ve arkada Voldemort'u görüyoruz.

Büyük hali için:
« Son Düzenleme: Eylül 06, 2011, 07:12:03 ÖS Gönderen: minerva* » Kayıtlı

.. bu son senfonim ..

Sayfamdan haberin var mı ..

Limon Şerbeti*
Minyora
Love is..
Kategori Sorumlusu
*

Kazan Pastası Puanı +23/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #1 : Eylül 06, 2011, 07:17:54 ÖS »

Ay Ron çok tatlı ya. gulucuk İçimdeki Lego sevgisi kabardı resmen. gulucuk

You know, when we were little—you couldn’t been more than 5— you just started asking questions.
How come we didn’t have a mom? Why do we always have to move around?
Where’d Dad go when he’d take off for days at a time?

I remember I begged you—“Quit asking, Sammy. Man, you don’t want to know.” I just wanted you to be a kid…Just for a little while longer.
I always tried to protect you. Keep you safe… Dad didn’t even have to tell me.
...
I’m sorry. I guess that’s what I do. I let down the people I love. I let Dad down.
And now I guess I’m just supposed to let you down too.
How can I?
How am I supposed to live with that?
harry-potter-10
Muggle

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #2 : Eylül 07, 2011, 07:10:12 ÖS »

hermonie çok az benzetilmiş
keles71
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #3 : Eylül 08, 2011, 05:46:56 ÖS »

hermonie çok az benzetilmiş
Lego olduğu pek birşey beklenemez grafik ve karakter modellmeleri açısından...

mertgunes
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Until the Very End...

« Yanıtla #4 : Eylül 08, 2011, 08:12:44 ÖS »

Tamam bir LEGO oyunundan fazla bir şey beklememek lazım ama bence HP'yi saçma sapan şekilde gösteriyor. Harry adında küççük paramk çocuk gibi oyuncakları oynatmak saçma lego oyunlarını hiç sevmedim EA bile daha iyi yapıyor HP'leri.

" Until the Very End "
keles71
Muggle

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #5 : Eylül 11, 2011, 12:54:18 ÖS »

Tamam bir LEGO oyunundan fazla bir şey beklememek lazım ama bence HP'yi saçma sapan şekilde gösteriyor. Harry adında küççük paramk çocuk gibi oyuncakları oynatmak saçma lego oyunlarını hiç sevmedim EA bile daha iyi yapıyor HP'leri.
Bence şuan kadar yapılmış en iyi HP oyunu tabi bu benim görüşüm.Karakterler küçük çünkü oyun Lego olarak tasarlamış bu çok normal ancak Lego sevmeyen için oyun itici gelebilir tabii:D ama bütün oyun inceleme sitelerine bakarsan Lego harry potter years 1-4,bütün HP oyunlarından daha yüksek puan almış.Grafik olarak zaten birşey beklemiyorum ama atmosfer ve oynanış süper bnce.Özellik okulda dolaşan hayaletler,Sylterin öğrencilerinin size dil çıkarması ve kahkaha atarak gülmesi felan gulucuk güzel yani atmosferi yansıtmaya çalışmışlar.Ben beğendim valla gulucuk Lego severler için güzel oyun Smiley

mertgunes
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Çevrimdışı Çevrimdışı

Until the Very End...

« Yanıtla #6 : Eylül 11, 2011, 09:35:55 ÖS »

Bence şuan kadar yapılmış en iyi HP oyunu tabi bu benim görüşüm.Karakterler küçük çünkü oyun Lego olarak tasarlamış bu çok normal ancak Lego sevmeyen için oyun itici gelebilir tabii:D ama bütün oyun inceleme sitelerine bakarsan Lego harry potter years 1-4,bütün HP oyunlarından daha yüksek puan almış.Grafik olarak zaten birşey beklemiyorum ama atmosfer ve oynanış süper bnce.Özellik okulda dolaşan hayaletler,Sylterin öğrencilerinin size dil çıkarması ve kahkaha atarak gülmesi felan gulucuk güzel yani atmosferi yansıtmaya çalışmışlar.Ben beğendim valla gulucuk Lego severler için güzel oyun Smiley

Herkesin kendi görüşü diye başlıyım olaya. Öncelikle oyun ilk başlarda zevkli güzel bir oyun ancak 2. yeardan sonra oyun inanılmaz derecede takrar etmeye başlıyor. Aksiyon olması gereken yerlere hep aynı bulmacaları koymuşlar. Toplsana 10 çeşitten fazla bulmaca yok. Bence zaten devasa HP evrenin küçük legolara sığdırılması saçmalık. Oyunun aldığı yüksek puanların tek sebebi ise ilk LEGO oyunlarından olması, sonra çıkmış LEGO oyunlarını oynarsan eğer hepsinin aynısı olduğunu görürsün yani LEGO'ların en büyük sorunu bulmacaların basit ve hep aynı olamsı.

" Until the Very End "
Nova Manther
1. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
*

Çevrimdışı Çevrimdışı

« Yanıtla #7 : Ekim 23, 2011, 12:47:50 ÖS »

Hermione hiç güzel olmamış.

Ron sen her zaman açsın gulucuk

Favori büyülerim:
Aresto Momentum
Kexpensia Kedavrum

Kapanırken açılırım.

Rowena Ravenclaw'ın Diademi
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar