Teşekkürler Hortkuluk Avcısı

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Teşekkürler Hortkuluk Avcısı  (Okunma Sayısı 565 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
By_BlacK
5. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +60/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

KaranlıkTa kaLdığındA ıŞığı YakmayI saKın Unutma.!

« : Ağustos 07, 2011, 01:56:17 ÖÖ »
+4

Çok büyük bir aileye mensup oldum Hortkuluk Avcısı sayesinde. Bana çok şey kazandırdı. Dostluk, kardeşlik, sevgi, mutluluk vs bir çok şey sayabiliriz. Benden aldığı tek şey zamanımdı ve bunu da seve seve verdim Hortkuluk Avcısına. Hayran Hikayeleri'nde aktiftim sadece. Onun dışındakiler tanımayabilir beni. Çok yetenekli ve bir o kadar da azimli insanlarla tanıştım, kaynaştım. Harika vakit geçirdim. Fakat son zamanlarda Forum'da dönen bir takım olaylar ''Biz gerçekten bir aile miyiz?'' sorusunu sormama neden oldu. Saçma sapan, çocukça ve alçakça dedikodu peşinde  koşanlar, anlamsız ve sebepsiz yere banlamalar. Sırf açıklamalar ve düşünceler hoşuna gitmiyor diye, forum kurallarına hiçbir aykırılık taşımayan yazılar nedeniyle çok sevdiğim bir kardeşimin, kardeşlerimin banlanmasına şahit oldum. Bu zamana kadar banlanan her üye sebebiyle duyurulmuşken son olaylar neticesinde banlanan hiçbir arkadaşımız için duyuru yapılmaması ise cabası. Bir cephedir almış başını gidiyor. Elinde yetki var diye kendi tarafında bulunmayan kişileri mantıklı bir açıklama olmadan banlamak ne kadar doğru ve ahlaklı bir davranış olabilir. Bunu görüpte hiçbir harekette bulunmayan yönetim ise beni çok şaşırttı. Ben yönetime her zaman güvenmiştim. Bu olaylar neticesinde Yönetim kadrosuna olan güvenim sarsıldı. Benim güvenimin birçok kişi için bir anlamı olmayabilir. Fakat ben burayı bir aile olarak görüp buna dahil oldum. Güvensizlik, sayısızlık işin içine karıştığında burası 'aile' olmaktan çıkar. Ben burada eski sıcaklığı göremiyorum. Aile bozuldu. Ben artık yokum. Yarım bıraktığım hikayeler ve yapamadığım yorumlar için tüm yazar arkadaşlarımdan özür diliyorum.  Bugüne kadar bana kazandırdığın herşey için,
Teşekkürler Hortkuluk Avcısı...

cloak of invisibility
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +0/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

"Snape...Snape...Severus Snape "

Site
« Yanıtla #1 : Ağustos 07, 2011, 02:00:51 ÖÖ »
0

Yazdıklarında sana sonuna kadar hak veriyorum,seni ne kadar tanımasam da kendine iyi bak arkadasım,burdan sonraki hayatında basarılar dilemek kalıyor bana nne kadar kal demek istesem de sana.
« Son Düzenleme: Ağustos 07, 2011, 02:12:11 ÖÖ Gönderen: cloak of invisibility » Kayıtlı

Blizzard
3. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +31/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Site
« Yanıtla #2 : Ağustos 07, 2011, 02:12:48 ÖÖ »
0

Cafer ben geldiğimde sen burdaydın. Hiç gitmeyeceksin gibi geliyordu bir aralar.  Olaylar sizin gibi üyelerin siteden ayrılmasına sebep oluyorsa siteden benimde ayrılık vaktim gelmiş demek ki. Hayırlısı olsun.

(H)ero
Ayın Fotoğrafçısı
Bölüm Sorumlusu
*

Kazan Pastası Puanı +97/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Esir düşmekte değil, teslim olmamakta tüm mesele.

« Yanıtla #3 : Ağustos 07, 2011, 01:46:29 ÖS »
0

Çok anlamlı ve doğru yazmışsın!

Seni tanımasam da geri kalan tüm hayatında başarılar + mutluluklar.

örttük Martı kanatlarını üstümüze uyuduk
biz kuş olduk vallah
biz düş olduk billah
sarhoş olduk, bir hoş olduk
aşık olduk eyvah

Tıkla.
Son Eklenen: 'Varız Ama Yokuz'
Shinigami
4. Sınıf Hogwarts Öğrencisi

Kazan Pastası Puanı +40/-0
Çevrimdışı Çevrimdışı

Mecha Alchemist

« Yanıtla #4 : Ağustos 08, 2011, 11:06:54 ÖS »
0

Çok anlamlı konuşmuşsun abicim, her kelamına hak veriyorum ve anlayışla karşılıyorum. Smiley

Hayırlısı olsun, senin için en iyisi buysa, mutlu olmanı temenni ederim. =)

Savour The Life
cankutpotter
2. Sınıf Hogwarts Öğrencisi
**

Kazan Pastası Puanı +3/-1
Çevrimdışı Çevrimdışı

Ben bir byb yazarıyım!

« Yanıtla #5 : Ağustos 10, 2011, 06:04:07 ÖÖ »
0

Çok anlamlı konuşmuşsun. Hikayeme yaptığın yorumlardan birini az önce okudum. O kadar güzeldi o yorumların ki, hep ağzım açık kalırdı. Ama seçimin buysa, bana ve diğer üye ve yazar arkadaşlarıma sana bundan sonraki hayatında başarılar dilemek kalır. Hoşça kal o halde...

Harry artık altıncı yılına başlayacaktır. bu senede Ölüm Yiyenlerle savaşmak zorundadır. Fakat bu sene kendisiyle ilgili bir sırrı öğrenecektir. Sizce bu sır ne? Harry, bu sırrı öğrenince neler yapacak? Bunların cevabını öğrenmek için buraya tıklayın!

"Harry'yi bırak, Harry'yi bırak, lütfen Harry'yi bırak!"
merhamet... merhamet... Lütfen ne istersen yaparım "(Lily Evans Potter) Bu sevg, düşündüğünüzden daha da büyü
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  

(C) Hortkuluk Avcısı | harry potter | sitemap | BAKNUS Bedava Hosting Domain Hizmetleri

Tasarım: lynndelione & LaVioRtH_cL & Endar