Çok büyük bir aileye mensup oldum Hortkuluk Avcısı sayesinde. Bana çok şey kazandırdı. Dostluk, kardeşlik, sevgi, mutluluk vs bir çok şey sayabiliriz. Benden aldığı tek şey zamanımdı ve bunu da seve seve verdim Hortkuluk Avcısına. Hayran Hikayeleri'nde aktiftim sadece. Onun dışındakiler tanımayabilir beni. Çok yetenekli ve bir o kadar da azimli insanlarla tanıştım, kaynaştım. Harika vakit geçirdim. Fakat son zamanlarda Forum'da dönen bir takım olaylar ''Biz gerçekten bir aile miyiz?'' sorusunu sormama neden oldu. Saçma sapan, çocukça ve alçakça dedikodu peşinde koşanlar, anlamsız ve sebepsiz yere banlamalar. Sırf açıklamalar ve düşünceler hoşuna gitmiyor diye, forum kurallarına hiçbir aykırılık taşımayan yazılar nedeniyle çok sevdiğim bir kardeşimin, kardeşlerimin banlanmasına şahit oldum. Bu zamana kadar banlanan her üye sebebiyle duyurulmuşken son olaylar neticesinde banlanan hiçbir arkadaşımız için duyuru yapılmaması ise cabası. Bir cephedir almış başını gidiyor. Elinde yetki var diye kendi tarafında bulunmayan kişileri mantıklı bir açıklama olmadan banlamak ne kadar doğru ve ahlaklı bir davranış olabilir. Bunu görüpte hiçbir harekette bulunmayan yönetim ise beni çok şaşırttı. Ben yönetime her zaman güvenmiştim. Bu olaylar neticesinde Yönetim kadrosuna olan güvenim sarsıldı. Benim güvenimin birçok kişi için bir anlamı olmayabilir. Fakat ben burayı bir aile olarak görüp buna dahil oldum. Güvensizlik, sayısızlık işin içine karıştığında burası 'aile' olmaktan çıkar. Ben burada eski sıcaklığı göremiyorum. Aile bozuldu. Ben artık yokum. Yarım bıraktığım hikayeler ve yapamadığım yorumlar için tüm yazar arkadaşlarımdan özür diliyorum. Bugüne kadar bana kazandırdığın herşey için,
Teşekkürler Hortkuluk Avcısı...